Her er boka lastet ned på telefonen. Godt lesbart, ikke sant?
  Det er lett å lese e-bøker

For den som ikke har prøvd e-bøker før, kan det virke vrient. Undertegnede hadde ingen erfaring før jeg pent var nødt til det fordi jeg måtte ta en siste korrektur for å sjekke at alt fungerte. Det gjorde det, så eBokNorden hadde gjort en god jobb og kan anbefales til andre, som kan tenke seg å publisere bøker på en svært rimelig måte.

Jeg sjekket bare hva de ulike gratis-appene som er brukbare for formålet, heter. De to øverste som dukket opp på Google-søket mitt, var ePub Reader og UB Reader. Etter å ha lastet ned boka, viste det seg at jeg ikke fikk det til å funke med den førstnevnte. Naturlig nok ble jeg skeptisk. Men da jeg hadde lastet ned UB Reader i Play Butikk-en (android), kom boka opp umiddelbart.

Jeg brukte telefonen, fordi jeg ikke har noe nettbrett, og selvom Jan Barsnes i eBokNorden har sagt at han helt har sluttet å bruke noe annet medium å lese bøker på enn telefonen, var jeg skeptisk, for en telefon er jo så liten ...
Kanskje det, men det virker utrolig bra. Her blir det ikke kjøpt noe nettbrett, for telefonen er kjempelett å lese med. Og blaingen går helt smertefritt, uten å tenke på at jeg gjør det engang.

Noen ønsker heller å lese boka på PC. Det er så absolutt mulig. Det enkleste, synes jeg, er å laste ned Icecream Apps ebook reader. Den synes å fungere veldig bra.

Og så er det jo en kjempefordel at e-bøkene er billigere enn andre bøker, i alle fall bøker som ikke er utgitt av kjente forfattere. Så denne koster bare 95 kroner.

Akkurat når det gjelder forfatterskapet, får jeg nevne at jeg startet opp som freelance-journalist så tidlig som i 1975 og har vært fast ansatt journalist i til sammen seks av de ni siste årene. Nå arbeider jeg i lokalavisa Øyene for Nøtterøy og Tjøme, der jeg, sammen med gode kollegaer fikk oppleve at avisa ble kåret til Årets Lokalavis for 2006 og 2007.
                                                                                                              Tom Brodin

Kjøp boka.

Bokanmeldelser.

Tilbake.