Det er mange flymuligheter til Provence:

Hvilke selskaper som flyr til Nice, Marseille og Hyères, og ukedager og tidspunkter de flyr på, forandres kontinuerlig.
Flyplassen i Hyères, som flyselskapene sier ligger i Toulon, er bare en drøy halvtimes bilkjøring, for eksempel med leiebil, fra Pignans. Dit kan du fly med for eksempel Air France fra Paris. Tidligere har også Ryanair flydd hit, og kanskje det kommer direkteruter fra Norge hit igjen seienere. Det er umulig å vite, så sjekk.

SAS flyr til Nice. SAS fungerer veldig bra på den måten at dersom det ikke er direktefly fra din nærmeste flyplass, er det gjerne gode overgangsmuligheter på Gardermoen eller I København. Det er også verd å merke seg at SAS eier Widerøe, og at det derfor kan være et godt alternativ å kombinere disse to selskapene, for eksempel med flybytte i København.

Norwegian til Nice er også et bra alternativ, ikke minst for deg som vil fly fra Gardermoen eller Torp.

Blant flere andre alternativer kan også nevnes KLM, som flyr fra Torp, Stavanger, Trondheim og Bergen, i tillegg til fra Gardermoen. Med sine Cityhopper-fly kan du nå både Nice og Marseille. KLM-flyvningene er hyggelige og rolige uten noe kjøpemas. Du får til og med mat og drikke der, inkludert i prisen. Det eneste negative synes å være at enveisbilletter er urimelig dyre.

Dette er ganske sikkert ikke de eneste mulighetene. Vær kreativ!!!

Tilbake til forsida.