Spisesteder i Pignans.

Pignans har to gode middagsrestauranter: The fork and beaver, som er nabo til vårt lille Château Bagatelle, og restauranten på byens eneste hotell, La Petite Auberge.
Begge steder serveres det nydelig mat tilberedt med lokale ingredienser og med kokkens kjærlighet.
Menyene byttes ut med ujevne mellomrom, men uansett årstid finner de fram til gode, lokale råvarer.
Til en herlig, utendørs lunsj anbefales fortausrestauranten Bar des Sports, som ligger rett rundt hjørnet for oss. Her serveres de friskeste, beste og største salater! Hva med for eksempel en chèvre chaud, en salat med varm hvit geitost, eller en roquefort-salat med stekt bacon, eller kanskje husets egen salat med lokale pølser, oster og tilbehør? Alle disse og mange flere anbefales på det varmeste!

Byen har selvsagt også sine barer, som baren på torget "vårt", der de innfødte møtes for en kaffe før arbeidsdagen eller or en drink etter, og der husmødrene treffes etter at de har levert barna på skolen om morgenen, før de går hjem til dagens husarbeid. Eller også er baren ett av stedene der byens få utlendinger møtes til et lite formiddagstreff en gang i blant, over et glass rosévin.

Glemmes må heller ikke den lille pizzarestauranten i Storgata, der man kan kjøpe pizza og ta med hjem, om man ønsker - og L'Auberge du Lac litt utenfor sentrum. Den ligger idyllisk til, med en fiskedam i tilknytning til spisestedet.

Tilbake til forsida.